Jump to content

Custom Search




Welcome to the Ford C-MAX Energi Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford C-MAX Energi Forum. You must register to create topics or post in our community - but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Ford C-MAX Energi Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post images. . .more.
Click here to create an account now.
 
Guest Message by DevFuse

Get you C-MAX Energi Registered in the official Ford Authorized Registry. More here.


Photo
- - - - -

Powered accessory outlets (12v, USB, Inverter)


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#21 OFFLINE   cwstnsko

cwstnsko

    New Member

  • C-MAX Energi Member
  • Pip
  • 345 posts
  • Region:Canada Prairie Provinces
  • LocationWinnipeg, Manitoba, Canada
  • My C-MAX:2015
  • Color:Magnetic
  • Current Vehicle:2015 C-Max Energi

Posted 01 March 2017 - 02:25 PM

It sounds like perhaps a portion of the harness that feeds to the center console got disconnected somewhere?









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.

#22 OFFLINE   RubyMax

RubyMax

    Energi Member

  • C-MAX Energi Member
  • PipPip
  • 579 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • LocationNortheast Ohio
  • My C-MAX:2013
  • Color:Ruby Red
  • Current Vehicle:C-Max Energi, 302A, Pano; Focus Electric

Posted 02 March 2017 - 06:47 AM

Or some fuses are blown.










0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Privacy Policy TERMS OF SERVICE ·